Αφγανιστάν - Αφγανιστάν: Μόλις... 1.692 νεκροί από τρομοκρατικές ... / د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία.

Αφγανιστάν - Αφγανιστάν: Μόλις... 1.692 νεκροί από τρομοκρατικές ... / د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία.. Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Ο στρατός της γερμανίας προετοιμάζεται για επιχείρηση εκκένωσης. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο.

Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς.

Βρετανία-ΝΑΤΟ χαιρετίζουν την νέα στρατηγική των ΗΠΑ για ...
Βρετανία-ΝΑΤΟ χαιρετίζουν την νέα στρατηγική των ΗΠΑ για ... from www.tovima.gr
Αποχωρεί οριστικά και ο διοικητής του αμερικανικού στρατού από τη χώρα κοσμοσ 01.07.2021 07:59 ντόναλντ ράμσφελντ: Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, κυριακή (15/8/2021) σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ, ανακοίνωσε νοσοκομείο στην αφγανική πρωτεύουσα μέσω twitter μετά την είσοδο μαχητών ταλιμπάν στην. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Στις 23 απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο τότε πρόεδρος, τζέραλντ φορντ δήλωνε ότι ο πόλεμος του βιετνάμ «έχει τελειώσει, όσον αφορά την αμερική». د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην.

Σε «ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν» μετονομάζεται η χώρα, σύμφωνα με πρώτες δηλώσεις του εκπροσώπου των ταλιμπάν μοχάμεντ ναΐμ, αμέσως μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ.

Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. Ερωτηθείς αν η βρετανία και το νατο θα επιστρέψουν στο αφγανιστάν, ο κ. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι, σύμφωνα με τον πρώην. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Ο στρατός της γερμανίας προετοιμάζεται για επιχείρηση εκκένωσης.

Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ. Η βία καταγράφει επίσης αύξηση στο πολύπαθο αφγανιστάν, καθώς οι ταλιμπάν επιδιώκουν να ανατρέψουν τη στηριζόμενη από τις ηπα κυβέρνηση και να επιβάλουν ξανά τον ισλαμικό νόμο μετά την. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ: Τα οχήματα MRAP και το ελληνικό ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ: Τα οχήματα MRAP και το ελληνικό ... from www.pentapostagma.gr
Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Στις 23 απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο τότε πρόεδρος, τζέραλντ φορντ δήλωνε ότι ο πόλεμος του βιετνάμ «έχει τελειώσει, όσον αφορά την αμερική». Εφυγε από τη ζωή ο «αρχιτέκτονάς» των πολέμων των ηπα σε αφγανιστάν. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά:

Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ.

Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Αποχωρεί οριστικά και ο διοικητής του αμερικανικού στρατού από τη χώρα κοσμοσ 01.07.2021 07:59 ντόναλντ ράμσφελντ: Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Ερωτηθείς αν η βρετανία και το νατο θα επιστρέψουν στο αφγανιστάν, ο κ. Σε «ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν» μετονομάζεται η χώρα, σύμφωνα με πρώτες δηλώσεις του εκπροσώπου των ταλιμπάν μοχάμεντ ναΐμ, αμέσως μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ. 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου.

Στις 23 απριλίου εκείνης της χρονιάς, ο τότε πρόεδρος, τζέραλντ φορντ δήλωνε ότι ο πόλεμος του βιετνάμ «έχει τελειώσει, όσον αφορά την αμερική». Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, κυριακή (15/8/2021) σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ, ανακοίνωσε νοσοκομείο στην αφγανική πρωτεύουσα μέσω twitter μετά την είσοδο μαχητών ταλιμπάν στην. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Στο αφγανιστάν παίζεται η απόλυτη ανθρώπινη τραγωδία έντρομοι πολίτες πηδούν από αεροπλάνα στο κενό για να σωθούν από την εκδικητική μανία των ταλιμπάν.

Το ΝΑΤΟ παραμένει στο Αφγανιστάν παρά τη μερική αποχώρηση ...
Το ΝΑΤΟ παραμένει στο Αφγανιστάν παρά τη μερική αποχώρηση ... from www.flash.gr
Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Εφυγε από τη ζωή ο «αρχιτέκτονάς» των πολέμων των ηπα σε αφγανιστάν. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν.

Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά: Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, κυριακή (15/8/2021) σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ, ανακοίνωσε νοσοκομείο στην αφγανική πρωτεύουσα μέσω twitter μετά την είσοδο μαχητών ταλιμπάν στην. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Στο αφγανιστάν παίζεται η απόλυτη ανθρώπινη τραγωδία έντρομοι πολίτες πηδούν από αεροπλάνα στο κενό για να σωθούν από την εκδικητική μανία των ταλιμπάν.